Μετρήσεις υγείας & ασφάλειας :: Services :: Main Solutions
Mainsolutions.eu - Instruments Services
Mainsolutions.eu - Instruments Services Mainsolutions.eu - Instruments Services Mainsolutions.eu - Instruments Services
Mainsolutions.eu - Instruments Services Mainsolutions.eu - Instruments Services Mainsolutions.eu - Instruments Services

Προϊόντα

Αναζήτηση

Κατασκευαστές

Υπηρεσίες

Διακριβώσεις (Διαπιστευμένο Εργαστήριο από το ΕΣΥΔ) Συντηρήσεις - Επισκευές Εργαστήριο Mέτρησης καθαρών χώρων (με Πιστοποίηση Lloyd's) Έλεγχοι Καταλληλότητας (IQ/OQ/PQ) Temperature/ Humidity Mapping Μετρήσεις υγείας & ασφάλειας Μελέτες επικύρωσης Μελέτες δόνησης & θορύβου Οργάνωση Εργαστηρίου

Μετρήσεις υγείας & ασφάλειας

Εξειδικευμένο προσωπικό της MAIN SOLUTIONS αναλαμβάνει τη διενέργεια μετρήσεων παραγόντων Υγείας και Ασφάλειας σε εργασιακούς χώρους, όπως επιβάλλεται από τη Νομοθεσία ή/και από την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

 

Ενδεικτικά οι μετρήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

  • Θερμική άνεση (θερμοκρασία – υγρασία)
  • Φωτισμός
  • Σκόνη
  • Ανίχνευση εκρηκτικών αερίων
  • Ποιότητα αέρα

 

Ο χρησιμοποιούμενος πρότυπος εξοπλισμός επιλέγεται κατάλληλα κατά περίπτωση για τις ανάγκες κάθε μέτρησης. Οι μετρήσεις διεξάγονται στο χώρο που υποδεικνύεται από τον πελάτη σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας προκειμένου να αποτυπωθεί η έκθεση των εργαζομένων στους συγκεκριμένους παράγοντες με αντικειμενικό και μετρήσιμο τρόπο και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας Νομοθεσίας.

 

Πριν από τη διενέργεια κάθε μέτρησης πραγματοποιείται έλεγχος του χώρου από επιστημονικό προσωπικό με εξειδίκευση στην Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και ορίζεται το πλάνο μετρήσεων με κατάλληλο εκπρόσωπο του πελάτη.

 

Οι μετρήσεις αποτυπώνονται σε έκθεση, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα αποτελέσματα, τα νομοθετικά όρια που ισχύουν, ενώ υποδεικνύονται και προτάσεις βελτίωσης, όπου αυτό είναι εφικτό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ